divendres, 5 d’octubre del 2012

L'arribada del Tato

Ben aviat els carrers de Tarragona es van omplir de llums de molts colors per celebrar el Nadal. Ara que parlo amb perspectiva puc assegurar que després de Santa Tecla i Sant Magí aquesta és la meva festa predilecta. Les cases s'omplen de paquets plens de sorpreses!
Quina bona idea crear una celebració similar! A més aquests poden sortir del cul d'un tronc o te'ls pot portar un home barbut vestit amb els colors del Nàstic. El Tato, que s'acabaria convertint amb el meu millor amic, va ser cagat pel tió! (Tot i això, durant el seu primer any de vida era molt tímit i no sortia de la caixa.)
Però això no és tot, el Nadal amaga més coses interessants. Quan sembla que les festes s'han acabat. Quan els Tunguelas ja estan a punt de rebentar de tants i tants dinars i sopars amb família i amics, amb canelons,canapès i pato pekín, arriben els Reis Mags d'Orient! Són genials: Multiculturals, omnipresents, tan llestos com per conèixer que volen els nens, les nenes, els grans, els Jons, tothom vaja. A més de tenir l'habilitat de colar-se a les cases i als pisos de tothom amb els camells inclosos! Increïbles! Si no fos ja Superheroi de Santa Tecla hauria volgut ser Rei Mag d'Orient. Total, com ja us he dit, vaig ser concebut a la Xina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada